ΑΕΚ: Υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας το deal με την Πάφο για Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας το deal με την Πάφο για Τάνκοβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας το deal με την Πάφο για Τάνκοβιτς

bet365

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραχωρείται από την ΑΕΚ στην κυπριακή Πάφο, με την Ένωση να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του Σουηδού εξτρέμ.

Στην Πάφο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο 27χρονος Σουηδός εξτρέμ βρισκόταν στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Πέμπτης (21/7) η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του. Η ΑΕΚ από τη μεριά της δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την παραχώρηση του Τάνκοβιτς καθώς μένουν να ρυθμιστούν κάποια τυπικά θέματα αναφορικά με το deal.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάνκοβιτς πηγαίνει στην Πάφο με καθεστώς συνιδιοκτησίας. Δηλαδή η ΑΕΚ διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Τάνκοβιτς, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως το 2023, δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και βρισκόταν σε αναζήτηση πρότασης. Η άλλη ομάδα με την οποία είχε προχωρημένες επαφές ήταν η Χάμαρμπι, ωστόσο ο Σουηδός εξτρέμ ζητούσε υψηλό συμβόλαιο για να επιστρέψει στη σουηδική ομάδα λόγω της μεγάλης φορολογίας.

Κάπως έτσι, η Πάφος που είχε ενδιαφερθεί προ εβδομάδων κατάφερε να δώσει τα χέρια με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από μια διετία κατά την οποία πραγματοποίησε 59 συμμετοχές, με εννιά γκολ και οκτώ ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα