ΠΑΟΚ: Η πρώτη ημέρα του Τόμας με «φατούρο» και... λάθος φανέλα (vid)

ΠΑΟΚ: Η πρώτη ημέρα του Τόμας με «φατούρο» και... λάθος φανέλα (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η πρώτη ημέρα του Τόμας με «φατούρο» και... λάθος φανέλα (vid)

bet365

Η πρώτη ημέρα του Μπράντον Τόμας στον σύλλογο του ΠΑΟΚ είχε σίγουρα το ενδιαφέρον της από κάθε άποψη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ως γνωστόν με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του Μπράντον Τόμας, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος από την Μάλαγα και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος.

Υπάρχει και μία οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλο ένα έτος, εφόσον ο Τόμας πιάσει ένα συγκεκριμένο νούμερο από πλευράς γκολ και συμμετοχών. Ο Τόμας βίωσε την πρώτη του ημέρα στη... δουλειά με το κλασικό «φατούρο» στην προπόνηση αλλά και πολλά χαμόγελα για το νέο του ξεκίνημα.

Πλην όμως λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας και την παρουσίασή του από την ομάδα ο Τόμας προφανώς άθελά του ανέβασε τη βασική εμφάνιση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Κάτι που όπως θα δείτε πιο κάτω σχολίασε με χιούμορ σε Insta Story της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΤΟΜΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα