Παναθηναϊκός: Η ηγετική φυσιογνωμία του Γιούρι Λοντίγκιν

Παναθηναϊκός: Η ηγετική φυσιογνωμία του Γιούρι Λοντίγκιν

Παναθηναϊκός: Η ηγετική φυσιογνωμία του Γιούρι Λοντίγκιν

bet365

Ο Ρώσος τερματοφύλακας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού όχι μόνο για τις ικανότητές του κάτω από τα δοκάρια αλλά και για την ισχυρή προσωπικότητά του. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Κάθε ομάδα, κάθε ποδοσφαιρικό σύνολο, εκτός από ικανούς ποδοσφαιριστές, χρειάζεται και ισχυρές προσωπικότητες τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια. Τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε τεράστιο έλλειμμα σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο, με την έλευση κάποιων παικτών κατάφερε να ισορροπήσει και να βρει σημεία αναφοράς. Τέτοια ήταν ο Μαουρίσιο, ο Βέλεθ, ο Ρούμπεν, ο Βιγιαφάνιες.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Γιούρι Λοντίγκιν. Μετά από ένα δεκαήμερο προπονήσεων στην Αυστρία, είναι ξεκάθαρο πως ο Ρώσος πορτιέρε εκτός από τις ικανότητές του κάτω από τα δοκάρια, ''έφερε'' μαζί του στο Τριφύλλι και την ισχυρή προσωπικότητά του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας κατευθύνει συνεχώς τους συμπαίκτες του στα οικογενειακά διπλά, όποτε χρειαστεί θα επαινέσει και όποτε χρειαστεί θα ζητήσει περισσότερα, όπως στο προχθεσινό 6vs6 όπου έβλεπε εύκολα λάθη, τα οποία πλήρωνε η ομάδα του.

Προσαρμόστηκε άμεσα, είναι σαν να βρίσκεται στην ομάδα πολλά χρόνια και αυτό μόνο θετικό είναι τόσο για τον ίδιο όσο και για τους ''πράσινους''.

Παράλληλα σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση θα περάσει παραπάνω ώρα πάνω στο χορτάρι. Είτε για να δουλέψει τα πόδια του, είτε για να βελτιώσει τις μεταβιβάσεις του με τα χέρια και τις εξόδους του.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και την πολύ καλή εικόνα που είχε στο φιλικό με την Γουότφορντ, καταλαβαίνουμε πως ο Λοντίγκιν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα