Ντιουσέ: «Μέσα από τον ΟΦΗ θέλω να ξαναβρώ τη χαρά για το ποδόσφαιρο»

Ντιουσέ: «Μέσα από τον ΟΦΗ θέλω να ξαναβρώ τη χαρά για το ποδόσφαιρο»

Newsroom
Ντιουσέ: «Μέσα από τον ΟΦΗ θέλω να ξαναβρώ τη χαρά για το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Σενεγαλέζος χαφ που υπέγραψε στους Κρητικούς έστειλε το δικό του «μήνυμα» μέσω του καναλιού της ομάδας.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα (13/7) ο Ασανέ Ντιουσέ και ο Σενεγαλέζος χαφ έστειλε το «μήνυμά» του μέσω του καναλιού της ομάδας. Οπου σχολίασε ότι στο «Γεντί Κουλέ» θέλει να ξαναβρεί τα πατήματά του. «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ θετικές, ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με οικογενειακό περιβάλλον και το ένιωσα. Για μένα αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να δουλέψω. Πέρυσι δεν έπαιξα σε όσους αγώνες ήθελα αλλά θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα ξαναβρώ την χαρά για να παίξω ποδόσφαιρο, να πάρω χρόνο συμμετοχής και επειδή η επιτυχία δεν έρχεται έτσι απλά, πρέπει όλοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την ομάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Οταν άκουσα το project που έχει ο ΟΦΗ ήταν κάτι που με ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή. Με χαροποίησε ιδιαίτερα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα καταφέρω και εγώ να ανέβω ξανά επίπεδο αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα