Σαλσέδο: «Απέρριψα δύο προτάσεις του Ματίας Αλμέιδα για να πάω στην ΑΕΚ»

Σαλσέδο: «Απέρριψα δύο προτάσεις του Ματίας Αλμέιδα για να πάω στην ΑΕΚ»

Newsroom
Σαλσέδο: «Απέρριψα δύο προτάσεις του Ματίας Αλμέιδα για να πάω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Μεξικανός στόπερ που ανακοινώθηκε από τη Χουάρες αποκάλυψε ότι ο Ματίας Αλμέιδα τον προσέγγισε δύο φορές για να τον φέρει στην ΑΕΚ.

Παίκτης της μεξικανικής Χουάρες είναι και επίσημα πλέον ο Κάρλος Σαλσέδο, ο οποίος αποχώρησε από την Τορόντο λύνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα του MLS.

Ο Σαλσέδο είχε συνδεθεί και με την ΑΕΚ και ο Μεξικανός διεθνής κεντρικός αμυντικός κατά την παρουσίασή του μεταξύ άλλων υποστήριξε πως απέρριψε δύο φορές τις προτάσεις του Ματίας Αλμέιδα για να πάει στην ΑΕΚ.

Με τον Αλμέιδα, ο Σαλσέδο ήταν μαζί στην Τσίβας πριν μερικά χρόνια, όμως ο Μεξικανός στόπερ προτίμησε τελικά να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Θέλω με την ευκαιρία να πω πως υπήρξαν δύο προτάσεις που μου έκανε ο Ματίας Αλμέιδα για να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ για το πρότζεκτ που μου έδειξαν. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βρίσκομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί αυτό εξαρτάται από εμένα, αλλά προσωπικά αποφάσισα να έρθω εδώ. Ήταν μια απόφαση δική μου προσωπική», σχολίασε ο Σαλσέδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα