«Η ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Χάτζι Ράιτ» (vid)

«Η ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Χάτζι Ράιτ» (vid)

Newsroom
«Η ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Χάτζι Ράιτ» (vid)

bet365

Με τον Αμερικανό επιθετικό που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αντάλιασπορ (η οποία φαίνεται να είναι φαβορί για να τον αποκτήσει) και ανήκει στη Σοντερίσκε συνδέεουν τα τουρκικά ΜΜΕ την ΑΕΚ, μαζί με τις Χαλ, Σπέτσια και Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με το τουρκικό Ajansspor η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 24χρονο Αμερικανό φορ με ρίζες από τη Λιβερία. Εκτός της ΑΕΚ η περσινή του ομάδα, η Αντάλιασπορ, η Τράμπζονσπορ, η Χαλ και η Σπέτσια είναι επίσης μέσα στους ενδιαφερόμενους, με την Αντάλιασπορ να φέρεται πως έχει το πάνω χέρι σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ο Χάτζι Ράιτ είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,93μ. και είναι φορ περιοχής. Είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, σκοράροντας και ένα γκολ και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αντάλιασπορ από τη Σοντερίσκε. Μάλιστα με την Αντάλιασπορ έκανε θραύση καθώς σε 34 ματς σημείωσε 15 γκολ.

Πάντως σύμφωνα με όσα γράφει το τουρκικό δημοσίευμα, ο Ράιτ βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στην Αντάλιασπορ, η οποία είναι και το φαβορί για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα όπως αναφέρει, οι υπογραφές δεν θα αργήσουν να πέσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα