ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τη Φορτούνα για Νάραϊ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τη Φορτούνα για Νάραϊ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τη Φορτούνα για Νάραϊ

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκλεισε το deal με την ομάδα της Γερμανίας για τον 27χρονο Κάλεντ Νάραϊ και εκείνος άμεσα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Σε «σήριαλ» αλλά με αίσιο τέλος εξελίχθηκε τελικά η υπόθεση του Κάλεντ Νάραϊ για τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος βρίσκεται εδώ και καιρό στη μεταγραφική «εξίσωση» της ομάδας και το τελευταίο διάστημα «φώναζε» από την πλευρά του πως θέλει να φορέσει τη φανέλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πίεζε προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν σε συνεχείς επαφές με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ που ανήκει και πλέον φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή τομή». Ο ΠΑΟΚ θα δαπανήσει περίπου 1,4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα