«Δεν ανεβαίνει στα 5.000.000 ευρώ για Καμπράλ ο Ολυμπιακός»

«Δεν ανεβαίνει στα 5.000.000 ευρώ για Καμπράλ ο Ολυμπιακός»

«Δεν ανεβαίνει στα 5.000.000 ευρώ για Καμπράλ ο Ολυμπιακός»

bet365

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός δεν θα ανέβει στα 5.000.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον Ζοβάνε Καμπράλ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στην Πορτογαλία μετέδωσαν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 3.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ζοβάνε Καμπράλ.

Ωστόσο, τα λιοντάρια, φαίνεται να θέλουν 5.000.000 ευρώ για να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του 24χρονου ακραίου επιθετικού.

Πάντως, στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Record, τονίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το ποσό.

Πάντως, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν αποκλείεται να συνεχίζονται αφού κι ο σύλλογος της Λισαβόνας ξέρει ότι δεν θα έχει πολλές επιλογές από τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται του χρόνου και υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα