Εργοτέλης: H «φουρνιά» του 2021 που βρέθηκε στη Super League 1

Newsroom
Εργοτέλης: H «φουρνιά» του 2021 που βρέθηκε στη Super League 1

bet365

Ο Κοκκίνης έδωσε συνέχεια στον «προβιβασμό» στη μεγάλη κατηγορία των παικτών που ήταν στην ομάδα τη σεζόν 2020/21 και «άγγιξε» τότε την άνοδό της. Σε διάστημα 12 μηνών μία πεντάδα βρέθηκε ήδη στα «σαλόνια», όπως και ο τεχνικός της Γιάννης Ταουσιάνης.

Κάτοικος Νίκαιας έγινε χθες (10/7) ο Σωτήρης Κοκκίνης και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε συνέχεια στις «μεταθέσεις» της προπέρσινης φουρνιάς του Εργοτέλη προς τη Super League 1.

Για όσους θυμούνται οι Κρητικοί ήταν τότε η μεγάλη έκπληξη της Super League 2 και μέχρι το φινάλε «φλέρταραν» με την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη. Ωστόσο κέρδισαν το χειροκρότημα όλων με γνώμονα και τον μικρό μέσο όρο ηλικίας που είχαν και δεν είναι τυχαίο πως πλέον πέντε από τις «κολώνες» εκείνης της σεζόν έχουν ήδη... προβιβαστεί στα «σαλόνια».

Την αρχή έκανε το «δίδυμο» των Κυριάκου Μαζουλουξή και Γιώργου Μανουσάκη οι οποίοι το καλοκαίρι του 2021 πήγαν «πακέτο» από το Ηράκλειο στη Λαμία.

Στον Ιωνικό εκτός του Κοκκίνη πήγε πρόσφατα και ο μπακ Γιώργος Σερβιλάκης και έτσι οι δυο τους θα παραμείνουν συμπαίκτες αφού είναι μαζί από τον Γενάρη του 2021, όταν ο πρώτος βρέθηκε στην Κρήτη προερχόμενος από την ολλανδική Βίλεμ.

Ενδιάμεσα ο χαφ Ηλίας Τσέλιος υπέγραψε στο Βόλο και αυτόματα συμπληρώνεται μία πεντάδα εκείνης της ομάδας που σε διάστημα 12 μηνών έκανε το δρομολόγιο Super League 2-Super League 1.

Ολοι τους μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον τότε προπονητή τους, αφού ο Γιάννης Ταουσιάνης οδήγησε τον Λεβαδειακό στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα ως προπονητής του θα ντεμπουτάρει σε αυτή.

...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα