Παναθηναϊκός: Ηρεμία, γκολ και τετ α τετ με τον Ιβάν ο Μάγκνουσον (vids)

Παναθηναϊκός: Ηρεμία, γκολ και τετ α τετ με τον Ιβάν ο Μάγκνουσον (vids)

Παναθηναϊκός: Ηρεμία, γκολ και τετ α τετ με τον Ιβάν ο Μάγκνουσον (vids)

bet365

O Ισλανδός στόπερ έβγαλε όλη την προπόνηση του Σαββάτου. Τι έδειξε στο διπλό, τα καλά του τελειώματα και η σύζητηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τέλος του προγράμματος. Aποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Το Σάββατο είναι δικαίως η ημέρα του Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός είναι το νέο πρόσωπο στη προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου, η οποία περιελάμβανε ζέσταμα, τελειώματα μετά από σέντρες, διπλό σε ένα μικρότερο χώρο από το μισό γήπεδο και στατικές φάσεις.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε πράγματα που είναι γνωστά για τα χαρακτηριστικά του. Όπως οι εξαιρετικές του επαφές με την μπάλα στα πόδια και η ηρεμία, η αυτοπεποίθηση που βγάζει στις μεταβιβάσεις του, στον τρόπο που βλέπει το γήπεδο.

Παράλληλα, στην άσκηση με τα τελειώματα είχε τρεις πολύ καλές εκτελέσεις που κατέληξαν στο πλεκτό, μία από αυτές μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Παράλληλα στις στατικές φάσεις νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά σκόραρε ξανά.

Μετά το τέλος του προγράμματος, είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όσον αφορά το διπλό, αυτό κρίθηκε με ένα όμορφο γκολ του Χρήστου Κρυπαράκου ενώ ο Καρλίτος είχε δοκάρι.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πράσινη ομάδα: Διούδης, Φακούντο, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ηλιάδης, Βαγιαννίδης, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

Πορτοκαλί ομάδα: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Ρούμπεν, Τσέριν, Σαβιέρ, Φρόκου, Σαρδέλης, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα