Μεξικάνοι για Σοτέλδο: «Έχει συμφωνήσει με ΠΑΟΚ, η Τίγκρες θέλει Σάο Πάολο»

Μεξικάνοι για Σοτέλδο: «Έχει συμφωνήσει με ΠΑΟΚ, η Τίγκρες θέλει Σάο Πάολο»

Newsroom
Μεξικάνοι για Σοτέλδο: «Έχει συμφωνήσει με ΠΑΟΚ, η Τίγκρες θέλει Σάο Πάολο»

bet365

Δημοσιεύματα από Μεξικό αναφέρουν πως ο Γέφερσον Σοτέλδο θέλει να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό απέριψε πρόταση της Σάο Πάολο, με την Τίγκρες όμως να θέλει να τον δώσει στους Βραζιλιάνους καθώς θα πάρει περισσότερα χρήματα.

Η αποχώρηση του Γέφερσον Σοτέλδο από την Τίγκρες θεωρείται δεδομένη, με τον 25χρονο μέσο από την Βενεζουέλα να είναι για τα καλά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια όπως αναφέρουν και οι Μεξικάνοι, ο Σοτέλδο έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς και γι' αυτό είπε όχι σε πρόταση της Σάο Πάολο.

Από την άλλη η Τίγκρες και πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προτιμά την περίπτωση των Βραζιλιάνων, καθώς δίνουν περισσότερα χρήματα για τον δανεισμό του. Για την ακρίβεια οι Μεξικάνοι αναφέρουν: «Ο Γέφερσον Σοτέλδο δεν θέλει να πάει στην Σάο Πάολο. Ο παίκτης έχει προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Η Τίγκρες προσπάθησε να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, καθώς οι Βραζιλιάνοι δίνουν μεγαλύτερο ποσό για το δανεισμό του». Μένει να δούμε τι θα γίνει, αν και στις περισσότερες ανάλογες περιπτώσεις, η επιθυμία του παίκτη είναι αυτή που υπερισχύει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα