Tο συγκινητικό αντίο του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη

Tο συγκινητικό αντίο του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη

Newsroom
Tο συγκινητικό αντίο του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη

bet365

Γράφοντας… «μια φορά Άρης, για πάντα Άρης», ο Μπρούνο Γκάμα αποχαιρέτησε τον Άρη καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν ήταν στο πλάνο των «κίτρινων» για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ουσιαστικά ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι τίτλοι τέλους μιας συνεργασίας η οποία βασίστηκε στην εκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό. Γιατί ο Μπρούνο Γκάμα συμπεριλαμβάνεται στους σπουδαιότερους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική προσφορά του αλλά με την προσωπικότητα και το ήθος του.

Ο Πορτογάλος ήδη συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας και με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δεν έκρυψε την αγάπη του για τους «κίτρινους». «Μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη ήρθε η ώρα για να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήταν τιμή μου να παίξω σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα για τις στιγμές που πέρασα στο κλαμπ, σε αυτή τη φανταστική πόλη και σε αυτή τη φανταστική χώρα που όλα αυτά τα χρόνια έγινε η οικογένεια μου και με έκανε να αισθανθώ οικεία από την πρώτη στιγμή. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και σε όλο το σταφ που δούλεψα μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς οπαδούς του Άρη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνατε πάντα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε ξανά. Καλή επιτυχία στο μέλλον, μία φορά Άρης, για πάντα Άρης!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα