Παναθηναϊκός: Η υποδοχή με φατούρο στους νέους και τα πειράγματα (vids)

Παναθηναϊκός: Η υποδοχή με φατούρο στους νέους και τα πειράγματα (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η υποδοχή με φατούρο στους νέους και τα πειράγματα (vids)

bet365

Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν πέρασαν την διαδικασία του καλωσορίσματος στον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάζει στο… παιχνίδι Χουάνκαρ και Σάντσες και να δέχεται το πείραγμα του Ισπανού μπακ.

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους που λόγω του ταξιδιού ήταν μικρής διάρκειας και είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, ξεκίνησε με πειράγματα, χαμόγελα και το καθιερωμένο φατούρο στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το λεγόμενο και ως… φαπίγιο με τους ‘’παλιούς’’ να φτιάχνουν ένα διάδρομο και να περνούν από μέσα οι νεοφερμένοι του καλοκαιριού.

Αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύστησε στους παίκτες τον Αντάμ Τσέριν που ενσωματώθηκε σήμερα στην αποστολή και στην συνέχεια φώναξε δίπλα του, τον Λοντίγκιν και τον Γκάνεα, τα έτερα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην συνέχεια ο Σέρβος κόουτς υπενθύμισε σε όλους πως ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Σάντσες και Χουάνκαρ, οπότε θα έπρεπε να περάσουν και εκείνοι μέσα από το ‘’τούνελ’’. Ο Ισπανός μπακ που είναι μεγάλο πειραχτήρι είπε στον Γιοβάνοβιτς πως ‘’κόουτς και εσύ υπέγραψες νέο συμβόλαιο’’ για να σκάσουν όλοι από τα γέλια από την ατάκα του έμπειρου αμυντικού.

Η... ανηφόρα για τους παίκτες του συλλόγου ξεκινά από αύριο με διπλές προπονήσεις στις οποίες ο Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει να δουλεύει πιο εντατικά τα πράγματα που θέλει να βελτιώσει στην ομάδα και να προσθέσει, ενόψει της νέας σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα