«Ο Ροτάριου δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη Ρουμανία, μιλάει με τον Ατρόμητο»

«Ο Ροτάριου δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη Ρουμανία, μιλάει με τον Ατρόμητο»

Newsroom
«Ο Ροτάριου δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη Ρουμανία, μιλάει με τον Ατρόμητο»

bet365

Ο θείος του 27χρονου ακραίου... αποκάλυψε πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός επί της ουσίας απέρριψε την πρόταση της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει τον Ντορίν Ροτάριου που είχε πέρσι με τη μορφή του δανεισμού από τη Λουντογκόρετς, αλλά την ίδια στιγμή και η Στεάουα Βουκουρεστίου κινείται για την απόκτηση του 27χρονου ακραίου.

Με γνώμονα όμως τα όσα είπε ο θείος του παίκτη Ιωσήφ Ροτάριου στα ΜΜΕ της χώρας τους, πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με μεγάλη και πετυχημένη θητεία σε Στεάουα, Γαλατά, ο ανιψιός του «ψηφίζει» εξωτερικό και δεν σκέφτεται τον επαναπατρισμό του. «Δεν εξετάζει την πιθανότητα να γυρίσει στη Ρουμανία. Ηταν δανεικός στον Ατρόμητο και διαπραγματεύεται να συνεχίσει εκεί. Αν δεν συμβεί αυτό θα γυρίσει στη Λουντογκόρετς. Εχω επικοινωνήσει μαζί του και δεν σκέφτεται να επιστρέψει».

Αυτόματα στο Περιστέρι αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πιθανότητες να κρατήσουν τον διεθνή ακραίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα