Από ποια μεταγραφή είναι «σε πρώτη φάση» ευχαριστημένοι στον Ολυμπιακό

Από ποια μεταγραφή είναι «σε πρώτη φάση» ευχαριστημένοι στον Ολυμπιακό

Από ποια μεταγραφή είναι «σε πρώτη φάση» ευχαριστημένοι στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό σε ατομικό επίπεδο.

Κάποια πράγματα σε ατομικό επίπεδο, από το τελευταίο, και πιο σημαντικό μέχρι στιγμής, φιλικό του Ολυμπιακού, με την Σλάβια Πράγας…

Ο ΑΒΙΛΑ ήταν πιο προσεκτικός από κάθε άλλο ματς. Είχε επεμβάσεις, ψηλά και χαμηλά, είχε και σωστές προωθήσεις. Όμως, είναι σαφές ότι ακόμη δεν έχει «ταιριάξει» στην ομάδα, όπως φαίνεται από τις λιγοστές επαφές του με την μπάλα. Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να «κολλάει» περισσότερο στην ομάδα.

Ο ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ βγάζει ακόμη άγχος στο ξεκίνημα των παιχνιδιών. Όσο «μπαίνει» στο παιχνίδι, γίνεται και καλύτερος, και καθαρίζει φάσεις, αλλά είναι η θέση τέτοια που ένα λάθος μπορεί να φέρει ένα γκολ, να χαλάσει την ψυχολογία κλπ. Άρα, πρέπει να «λύνεται» πιο γρήγορα μέσα στον αγώνα.

Ο ΟΛΕΓΚ μπορεί να χρειάζεται βελτίωση δημιουργικά, αν μη τι άλλο όμως σκοράρει πιο συχνά από κάθε άλλο αμυντικό του Ολυμπιακού μετά τον Σισέ!

Ο ΕΜΒΙΛΑ είναι ακόμη σε φάση, «κάνω πολύ ωραία πράγματα, πίσω και μπροστά, αλλά κάνω και χοντρά λάθη, πίσω και μπροστά».

Ο ΑΓΚΙΜΠΟΥ άλλοτε ως 8άρι κι άλλοτε ως 10άρι, έχει καλά κλεψίματα και πίεση ψηλά, βελτιώνεται στις πάσες και χώνεται ως κρυφός φορ. Χωρίς υψηλούς βαθμούς όλα αυτά.

Kamara

Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, με βελτίωση αμυντική, κάνει μία τίμια προσπάθεια, ιδίως αν σκεφθούμε ότι ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έκανε δύο μεταγραφές στη θέση του…

Ο ΑΒΡΑΑΜ από παιχνίδι σε παιχνίδι μοιάζει να «φορτίζει». Προχθές έδειξε σε πραγματικά καλή κατάσταση.

Ο ΣΙΣΕ είναι άξιος απορίας πώς το συνεχίζει έτσι: έχει τόσες πολλές καλές ενέργειες μέσα στο παιχνίδι, αλλά λες και δεν μπορεί να μην κάνει σοβαρό λάθος-αυτή τη φορά ήταν διπλό και τον «έσωσε» ο Μπουχαλάκης.

Ο ΚΟΥΤΡΗΣ είναι θετικός αμυντικά σχεδόν σε κάθε ματς. Λες και ξέχασε, όμως, να βγάζει σέντρα, που ήταν και ατού! Ενώ έχει καλές προωθήσεις, δεν θυμάμαι να έχει περάσει μία καλή.

Ο ΚΑΝΕ είναι εκπληκτικός στο κομμάτι της πίεσης και του κλεψίματος. Ενίοτε, το κάνει ψηλά και έτσι βγαίνουν φάσεις, όπως προχθές εκείνη του Τικίνιο, που για ελάχιστα εκατοστά δεν έγινε γκολ.

kane

Ο ΚΑΡΒΑΛΙΟ δεν αλλάζει. Συνήθως είναι άφαντος στο παιχνίδι. Όμως, αυτές τις τρεις-τέσσερις φορές που θα πάρει την μπάλα, έχει την ικανότητα με μία καλή πάσα να φτιάξει φάση. Σε ό,τι καλό έκανε ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο κόντρα στην Σλάβια, ο Πορτογάλος ήταν μέσα, αυτός το ξεκίνησε. Τόσο δύσκολο είναι να μάθει να «μπαίνει» περισσότερο στο παιχνίδι, να ζητάει μπάλα; Δεν το καταλαβαίνω.

Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ σαν να δείχνει ότι μπορεί να βρει τον καλό εαυτό του πάλι. Μεγάλο πλεονέκτημα, η καλή πάσα, ενίοτε για να βγουν και καλές αντεπιθέσεις, όπως εκείνη με τον Ζίνκερναγκελ, που βγήκε πολύ ωραία μπροστά από αριστερά, όμως κάποια στιγμή…τράκαρε πάνω στον Τικίνιο, πριν σουτάρει για το γκολ.

Παρεμπιπτόντως, στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Δανού σε αυτές τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην ομάδα. Σοβαρός, εργατικός, με πρωτοβουλίες. Άντε να δούμε, γιατί τον έχει ανάγκη

Άσχετο: Έληξε χθες η συνεργασία του σκάουτερ Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο με τον Ολυμπιακό. Και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.