ΑΕΚ: Το ψαλιδάκι του Αραούχο καλύτερο γκολ της χρονιάς! (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Το ψαλιδάκι του Αραούχο καλύτερο γκολ της χρονιάς! (vid)

bet365

Το εξαιρετικό γκολ με ψαλιδάκι που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο στον αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης», ψηφίστηκε ως το καλύτερο της χρονιάς στην Super League.

Η ΑΕΚ είχε την τιμητική της στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στην Super League Interwetten, καθώς τα δύο από τα τρία πρώτα τέρματα τα έβαλαν παίκτες της. Στην κορυφή ήταν αυτό του Σέρχιο Αραούχο στον αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης», ενώ δεύτερο ήταν του Νορντίν Άμραμπατ. Τρίτο στις προτιμήσεις ήταν αυτό του Αιας Άοσμαν του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών σε ψήφους, του διαγωνισμού Interwetten Goal of the Season.

1/ Σέρχιο Αραούχο (21η αγωνιστική) - 16,24%

2/ Νορντίν Άμραμπατ - 13,31%

3/ Άιας Άοσμαν – 12,55%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα