Κάργας: «Ο Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία με τη δίψα για διάκριση»

Κάργας: «Ο Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία με τη δίψα για διάκριση»

Newsroom
Κάργας: «Ο Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία με τη δίψα για διάκριση»

bet365

Στο οικογενειακό κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει το νέο μείγμα των «ασπρόμαυρων» με νεαρούς, αλλά και έμπειρους παίκτες.

Ο νεοαποκτηθέντας κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κάργας μιλώντας μετά το νικηφόρο πρώτο φιλικό των «ασπρόμαυρων» ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της NOVA τα εξής:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία και τον ΠΑΟΚ: «Περνάμε πολύ ωραία αν και είναι δύσκολες οι προπονήσεις. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό μου έκανε εντύπωση. Σήμερα αν και τα πόδια ήταν βαριά, βγάλαμε κάποια από αυτά που ήθελε ο προπονητής και πετύχαμε και κάποια γκολ. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Το σημερινό φιλικό δεν λέει πάρα πολλά για εμάς, πιο πολύ το κάνουμε για να βρούμε ρυθμό και να καταγράψουν και κάποιοι παίκτες αγωνιστικά λεπτά».

Για το γεγονός πως αν και νεοαποκτηθέντας, φαίνεται λες και είναι καιρό στην ομάδα: «Φαίνεται σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα, γιατί προφανώς κάτι κάνει η ομάδα καλά και τους ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα όλον τον χρόνο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια τέτοια ομάδα, που χρειάζεται τέτοια αποτελέσματα».

Για τους πολλούς νέους παίκτες στον ΠΑΟΚ: «Είμαι σίγουρος ότι αυτό το μείγμα με νέους μπορεί να το συνδυάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, την εμπειρία δηλαδή με τη δίψα για διάκριση. Το έχει αποδείξει ο συγκεκριμένος προπονητής πως μπορεί, ωστόσο δεν είναι η θέση μου να το σχολιάσω».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που κάνει ό,τι του πει ο προπονητής. Αυτό θα προσπαθήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα