Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

Newsroom
Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη.

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ άνοιξε τον κύκλο των αφίξεων για τον Άρη καθώς έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη. Ο Σενεγαλέζος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές οι οποίες κυμαίνονται στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά στοιχειοθετεί μία από τις ισχυρές επενδύσεις των «κίτρινων» ενόψει της επόμενης χρονιάς. Το πλάνο για τον 25χρονο μέσο περιλαμβάνει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε στη συνέχεια να μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος.

Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη ο Πάπε Σέικ προφανώς αντιλήφθηκε τις υψηλές προσδοκίες καθώς τον υποδέχθηκαν φίλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Καθώς απομένει η υπογραφή συμβολαίου και η επισημοποίηση της συνεργασίας, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα