ΑΕΚ: Από το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για διαρκείας!

ΑΕΚ: Από το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για διαρκείας!

Newsroom
ΑΕΚ: Από το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για διαρκείας!

bet365

Φίλοι της Ένωσης θα καθίσουν όλο το βράδυ έως το πρωί για να προμηθευτούν εισιτήριο για την Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης ξεκινάει τη διάθεση των διαρκείας για την OPAP Arena ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά αλλά και με φυσική παρουσία από το ΟΑΚΑ και στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης επικρατεί ήδη πανικός!

Από το βράδυ της Τρίτης φίλοι της ΑΕΚ πήγαν στο ΟΑΚΑ και θα μείνουν ως το πρωί εκεί για να προμηθευτούν πρώτοι ένα διαρκείας για τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Είναι τεράστια η λαχτάρα και η ανυπομονησία των οπαδών της Ένωσης να μπουν στην OPAP Arena και να δουν την ομάδα τους να επιστρέφει σπίτι της μετά από 19 χρόνια!

Η διάθεση θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί και στο ΟΑΚΑ αναμένεται να γίνει ένας μικρός... χαμός από τους φίλους των κιτρινόμαυρων που θέλουν να έχουν από την πρώτη μέρα της διάθεσης το πρώτο ιστορικό εισιτήριο διαρκείας!

ΟΠΑΔΟΙ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα