Αντρέ Ρικάρντο: «Δεν μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ» (vid)

Αντρέ Ρικάρντο: «Δεν μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ» (vid)

Newsroom
Αντρέ Ρικάρντο: «Δεν μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε το... στίγμα του και... εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας.

Παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε σήμερα (27/6) ο Αντρέ Ρικάρντο και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε το «στίγμα» του μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας. «Νιώθω υπέροχα που είμαι σ’αυτό το κλαμπ και είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Ηρθα να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Θα είναι φανταστικά!» σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Δε θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ! Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με απίστευτους φιλάθλους. Είναι φανταστικοί! Έλαβα πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους. Τους είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ καλό για έναν παίκτη να το νιώθει όλο αυτό, όταν είναι καινούργιος. Θέλω να σας δω όλους στο γήπεδο σύντομα και να κερδίσουμε πολλά μαζί».

Οσο για τον ίδιο ανέφερε ότι «είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, να παίζουν καλά. Είμαι δημιουργικός παίκτης, με καλή τεχνική και μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα