Super League 1: Εισηγείται στην ΕΠΟ την αλλαγή των επίμαχων άρθρων στον Κώδικα Δεοντολογίας

Newsroom
Super League 1: Εισηγείται στην ΕΠΟ την αλλαγή των επίμαχων άρθρων στον Κώδικα Δεοντολογίας

bet365

Με αφορμή την περίπτωση του Παναιτωλικού η Λίγκα κινητοποιήθηκε ώστε οι επίμαχες διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας να απαλειφθούν από την ΕΠΟ.

Η Λίγκα με αφορμή την... περιπέτεια του Παναιτωλικού είχε αποφασίσει να προτείνει αλλαγές στα σχετικά άρθρα του κώδικα δεοντολογίας. Στόχος ήταν και παραμένει φυσικά να προληφθεί αντίστοιχη εμπλοκή και άλλης ομάδας στο μέλλον και να δημιουργηθεί ένα πιο ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο, ώστε να αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που ένα στέλεχος στοιχηματίσει εν αγνοία του club σε κάποιο παιχνίδι του, με την προϋπόθεση φυσικά να μην προκύπτει υποκειμενική ευθύνη της ομάδας.

Παράλληλα στη Λίγκα είχαν στην ατζέντα τους το να αποσαφηνιστεί ο όρος «αξιωματούχος» που σήμερα περικλείει δεκάδες εργαζόμενους σε έναν ποδοσφαιρικό Οργανισμό και αυτόματα δημιουργούνται προϋποθέσεις ώστε η ατομική πρωτοβουλία ή και θέληση του οποιουδήποτε να είναι σε θέση να απειλήσει την ύπαρξη μίας ομάδας. Με άλλα λόγια δεν θα πρέπει να τιμωρείται μία ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον δεν υπάρχει ή δεν προκύπτει συμμετοχή της.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί προς την ΕΠΟ τροποποίηση των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Σούπερ Λίγκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα