ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων με Σβαμπ που υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων με Σβαμπ που υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων με Σβαμπ που υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο

bet365

Στο τραπέζι (ξανά) κάθονται ΠΑΟΚ και Σβαμπ με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν νέα πρόταση και αναμένεται η απάντηση του Αυστριακού μέσου.

Η αρχική απόσταση που υπήρχε ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σβαμπ, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου, φαίνεται να έχει μειωθεί και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Η πρώτη πρόταση των «ασπρόμαυρων» προς τον 31χρονο Αυστριακό μέσο προέβλεπε συμβόλαιο 1+1 έτη, με αυτόματη ενεργοποίηση του, αν έκανε το 70% των αγώνων με 30 λεπτά, τουλάχιστον, συμμετοχής.

Ο Σβαμπ ήταν αρνητικός και από την πρώτη στιγμή πίεζε για κλειστό διετές συμβόλαιο. Το θέμα έφτασε στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να αποφασίζει να καλύψει τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Με μια διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων νέα οικονομικά δεδομένα και το νέο συμβόλαιο έχει μειωμένες απολαβές στο σύνολο της διετίας, κάτι που δεν απορρίπτει σε πρώτη φάση η πλευρά του Αυστριακού μέσου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα