Αστέρας Τρίπολης: «Μπάμπης Σκορπίδας» θα ονομαστεί η αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: «Μπάμπης Σκορπίδας» θα ονομαστεί η αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

bet365

Με απόφαση των Καϋμενάκη και Μπάκου η αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης θα πάρει το όνομα του γενικού αρχηγού της ομάδας που έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιώργος Μποροβήλος στην κηδεία του Μπάμπη Σκορπίδα ανακοίνωσε ότι η αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα πάρει το όνομα του Μπάμπη Σκορπίδα.

Αυτή ήταν η απόφαση των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου προκειμένου να τιμήσουν έτσι τη μνήμη του γενικού αρχηγού της ομάδας που έφυγε από τη ζωή.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην Τρίπολη για το ύστατο χαίρε στον Μπάμπη Σκορπίδα, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μπροροβήλο και τους αντιπροέδρους Δημήτρη Μποροβήλο - Δημήτρη Κενέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα