Ανοικτό το θέμα της παραμονής Σβαμπ: «Μπορεί να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ανοικτό το θέμα της παραμονής Σβαμπ: «Μπορεί να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ανοικτό το θέμα της παραμονής Σβαμπ: «Μπορεί να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ φρόντισε και κράτησε ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (20/6) στην πατρίδα του.

Στο χέρι του Στέφαν Σβαμπ είναι η ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον 31χρονο Αυστριακό μέσο, που καλείται άμεσα να δώσει την τελική απάντησή του.

Ο «Δικέφαλος» έχει προτείνει ένα συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας για 1+1 έτη, με χρήματα κοντά σ’ αυτά που είχε μέχρι τώρα και με αυτόματη ανανέωση αν καταφέρει να πιάσει την σεζόν 2022-23 το 70% των αγώνων με το λιγότερο 30λεπτες συμμετοχές.

Όλο αυτό το διάστημα ο Σβαμπ εξέταζε τις όποιες προτάσεις είχε στα χέρια του και «έπαιζε το χαρτί» του διετούς κλειστού συμβολαίου που θέλει να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Όμως, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν και στην περίπτωση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουν την πρόταση που έχουν καταθέσει πάνω στο τραπέζι και περιμένουν την τελική απάντηση του Αυστριακού μέσου.

«Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες ημέρες για το μέλλον μου και υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Απομένουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ κι άλλη χρονιά εκεί…», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Στέφαν Σβαμπ αναλαμβάνοντας ότι «θέλω να μείνω στο εξωτερικό» απορρίπτοντας προς το παρόν τις προτάσεις από τη LASK και τη Ραπίντ Βιέννης.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στη νέα συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει επιστρέψει μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών του και θα φανεί αν θα δώσει το παρών στην «πρώτη» της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα