Άρης: «Σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του Καμάτσο, διαπραγμάτευση για το ύψος της ρήτρας»

Άρης: «Σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του Καμάτσο, διαπραγμάτευση για το ύψος της ρήτρας»

Newsroom
Άρης: «Σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του Καμάτσο, διαπραγμάτευση για το ύψος της ρήτρας»

bet365

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία του Άρη με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο και αναφέρονται στο τελευταίο στάδιο της διαπραγμάτευσης που αφορούν το ύψος της ρήτρας.

Δημοσίευμα της «Ojogo» εκτιμά ότι είναι δεδομένη η παραχώρηση του 22χρονου Πορτογάλου winger στον Άρη και δίνει μια άλλη διάσταση στο ζήτημα, γράφοντας ότι θα πρέπει να επέλθει συμφωνία και στο ύψος της ρήτρας. «Η Σπόρτινγκ προσπαθεί να πετύχει την απόσβεση της επένδυσης που έκανε με την αγορά του από τη Λίβερπουλ. Αυτός είναι και ο λόγος της καθυστέρησης που υπάρχει στη διαπραγμάτευση. Ο Άρης θέλει να συμπεριληφθεί χαμηλή ρήτρα αγοράς που θα του επιτρέψει να τον αποκτήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν γιατί πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής θα τα πάει καλά στο ελληνικό Πρωτάθλημα», γράφει μεταξύ άλλων.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε αποκτήσει τον Ραφαέλ Καμάτσο έναντι ποσού 5.6 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με την Ojogo, θέλει να βάλει τη ρήτρα αγοράς περίπου στα 5.000.000 ευρώ. Ο Άρης προσπαθεί όχι μόνο να κατεβάσει το ποσό αλλά αυτό να είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο που είχε επενδύσει η Σπόρτιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα