Άρης: Έκλεισαν τα φιλικά παιχνίδια με Αμβούργο (1/7) και Γάνδη (4/7)

Άρης: Έκλεισαν τα φιλικά παιχνίδια με Αμβούργο (1/7) και Γάνδη (4/7)

Newsroom
Άρης: Έκλεισαν τα φιλικά παιχνίδια με Αμβούργο (1/7) και Γάνδη (4/7)

bet365

Τρεις αγώνες προετοιμασίας θα δώσει ο Άρης κατά την παρουσία του στην Αυστρία καθώς θα αντιμετωπίσει τους Αμβούργο (1/7), Γάνδη (4/7) και μένει να κλειδώσει και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 7 Ιουλίου.

Για την Παρασκευή (17/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ήδη «τρέχει» η διαδικασία των ιατρικών και εργομετριών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές. Το πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία στις 28 του μήνα καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη συγκεκριμένη χώρα, οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν τρεις φιλικούς αγώνες. Ήδη «τσεκαρίστηκαν» οι δύο απέναντι σε Αμβούργο (1/7) και Γάνδη (4/7) και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλειδώσει» και το τρίτο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου. Μια ημέρα αργότερα, η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και προβλέπεται να δώσει τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι - στο «Κλ. Βικελίδης» - πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα