Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο νέος διευθυντής επικοινωνίας

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο νέος διευθυντής επικοινωνίας

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο νέος διευθυντής επικοινωνίας

bet365

Ο Γρηγόρης Μπάτης αναλαμβάνει την Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Δημήτρη Σαμόλη να είναι ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου.

Οι αλλαγές σε πόστα στον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μοντεστό και την ανακοίνωση ότι ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς θα αντικαταστήσει την Λίνα Σουλούκου στη θέση του Γενικού Διευθυντή, οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν νέα πρόσωπα σε καίριες θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάτης είναι πλέον ο νέος Διευθυντής Επικοινωνίας, ο Δημήτρης Σαμόλης υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου κι ο Δημήτρης Μαργωμένος υπεύθυνος Τύπου Ακαδημίας.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανάληψη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας από τον Δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάτη.

Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαμόλης και υπεύθυνος Τύπου Ακαδημίας, Σχολών και Κ-23 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαργωμένος.

Ο Νίκος Γαβαλάς αναλαμβάνει τη διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το project "100 χρόνια ΘΡΥΛΟΣ 1925-2025"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα