Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα, ευχαριστώ για την ευκαιρία» (vid)

Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα, ευχαριστώ για την ευκαιρία» (vid)

Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα, ευχαριστώ για την ευκαιρία» (vid)

bet365

Ο Ζόαν Σάστρε επιλέγοντας να μιλήσει στην τοπική διάλεκτο της Μαγιόρκα αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός αμυντικός άφησε οριστικά τη Μαγιόρκα, καθώς θα φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ωστόσο επέστρεψε για τις καλοκαιρινές διακοπές στα πάτρια εδάφη και σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό Μέσο αναφέρθηκε στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη ως δανεικός αλλά και στην παρουσία του από εδώ και πέρα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Πιο αναλυτικά ο Ζόαν Σάστρε είπε:

Για την παρουσία του στην Ελλάδα και την προοπτική που του δίνει ο «Δικέφαλος»:

«Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μία πολύ όμορφη σεζόν. Στον ΠΑΟΚ με υποδέχθηκαν καλά. Είναι μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη, παλεύει για τα πάντα. Στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά ως τώρα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη».

Για την απόφαση του να φύγει από την Μαγιόρκα:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση γιατί μεγάλωσα εδώ, αλλά ο καθένας χρειάζεται κάποια στιγμή να φύγει και να παίξει, να παίρνει λεπτά συμμετοχής. Μεγάλωσα στην Μαγιόρκα και ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρας. Αισθάνομαι ότι με εκτίμησαν πολύ στην Μαγιόρκα, έχω δεθεί με τον κόσμο, πάντα θα τους υποστηρίζω και είμαι δεμένος. Πάντα θα είμαι εδώ αν με χρειάζεται η Μαγιόρκα».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα