ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena

bet365

Ο Ούγγρος γλύπτης, Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε και το συνεργείο του αποχώρησαν από την Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena και από αύριο ξεκινάει η τοποθέτηση των μαρμάρων.

Το επιβλητικό γλυπτό του ατσάλινου Δικέφαλου Αετού δεσπόζει μπροστά από την OPAP Arena τις τελευταίες μέρες και το ουγγρικό συνεργείο τελειοποίησε τις λεπτομέρειες που απέμεναν, τόσο στα φτερά, όσο και στον τρούλο πάνω στον οποίο ακουμπά. Την Τρίτη (14/6) ο Ούγγρος γλύπτης, Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε με το επιτελείο του ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην Αθήνα καθώς πλέον το έργο τέχνης συναρμολογήθηκε.

Επί της ουσίας δηλαδή ο Δικέφαλος Αετός έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ολοκληρωμένος και από αύριο ξεκινάει και η διαδικασία της τοποθέτησης των μαρμάρων στη βάση του, πάνω στα οποία θα γραφτεί με χάλκινα γράμματα και το όνομα της ΑΕΚ.

Ο Στζόκε θα έρθει ξανά στην Αθήνα σε περίπου ενάμιση μήνα για να επιληφθεί της τοποθέτησης του φωτισμού. Μια πολύ σημαντική διαδικασία προκειμένου το έργο να δείχνει ακόμα περισσότερο εντυπωσιακό τις βραδινές ώρες και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα ασχοληθεί με το θέμα ο ίδιος ο Ούγγρος γλύπτης που κατασκεύασε τον Δικέφαλο Αετό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα