ΑΕΚ: Νέες φήμες για Τουμπά

ΑΕΚ: Νέες φήμες για Τουμπά

Newsroom
ΑΕΚ: Νέες φήμες για Τουμπά

bet365

Στην Αλγερία αρκετά δημοσιεύματα την Κυριακή κάνουν ξανά λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο στόπερ της Βάλβαϊκ.

Το όνομα του Αχμέντ Τουμπά είχε ακουστεί για πρώτη φορά ότι απασχολεί την ΑΕΚ τον Μάιο, ενώ η περίπτωσή του είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό.

Νέα δημοσιεύματα από την Αλγερία την Κυριακή αναφέρονται ξανά στην Ένωση και στον υψηλόσωμο 24χρονο Αλγερινό αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος έχει και βελγική υπηκοότητα. Μάλιστα τονίζουν ότι ενδέχεται ο Τουμπά να είναι και κοντά στην ΑΕΚ, σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν.

Ο Τουμπά αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Βάλβαϊκ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 στην ολλανδική ομάδα.

Στο παρελθόν έχει περάσει από την Κλαμπ Μπριζ και τη Λέουβεν στο Βέλγιο, και από τη βουλγαρική Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα. Τη φετινή σεζόν με τη Βάλβαϊκ στην Ολλανδία αποτελούσε βασικότατη επιλογή στην άμυνά της, πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα