Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό του «στόχαστρο» ο Κάιλ Λάριν (vid)

Νίκος Κικίδης
Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό του «στόχαστρο» ο Κάιλ Λάριν (vid)

bet365

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή φαίνεται πως βρίσκεται ο Κάιλ Λάριν, ο οποίος αποχώρησε στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος από τη Μπεσίκτας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος εξετάζει εξονυχιστικά την αγορά για τις κατάλληλες ευκαιρίες. Και μια από από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως έχει προκριθεί από την ομάδα του λιμανιού είναι εκείνη του Κάιλ Λάριν.

Σύμφωνα με τον έγκριτο σε μεταγραφικά ζητήματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει το όνομα του Καναδού επιθετικού που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Μπεσίκτας.

Η αγωνιστική του ευελιξία άλλωστε σε συνδυασμό με το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό «φτερό» δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Ολυμπιακό από το να τον συμπεριλάβει στη... λίστα των επιθυμιών του ενόψει του θερινού παζαριού.

Την περσινή περίοδο ο 27χρονος σημείωσε οκτώ γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα της Μπεσίκτας, από την οποία αποχώρησε στο τέλος της φετινής περιόδου έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Στο παρελθόν ο Λάριν αγωνίστηκε κατά σειρά στις Sigma FC, UConn Huskies, Orlando και Ζούλτε Βαρέγκεμ στην οποία βρέθηκε ως δανεικός από τη Μπεσίκτας τη σεζόν 2019/2020. Μετράει επίσης 50 συμμετοχές με την εθνική Καναδά, έχοντας ως απολογισμό 24 τέρματα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα