Βέροια - Λαμία: Διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για μια θέση στη Super League Interwetten

Newsroom
Βέροια - Λαμία: Διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για μια θέση στη Super League Interwetten

bet365

Η ώρα του πρώτου μπαράζ για μια θέση στη Super League Interwetten έφτασε με τη Βέροια να υποδέχεται τη Λαμία.

Μετά από εβδομάδες αναμονής έφτασε η μέρα που η Βέροια με τη Λαμία θα αναμετρηθούν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για μια θέση στη Super League Interwetten. Η Βέροια υποδέχεται τη Λαμία στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 18:45 (ΕΡΤ3), ενώ η ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος» έχει οριστεί για το επόμενο Σάββατο (18/6 - 20:00). Στην αναμέτρηση θα υπάρχει χρήση VAR, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι σε ισχύ και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η Βέροια που τερμάτισε πρώτη στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 πάλεψε την άνοδό της στη Super League Interwetten στα μπαράζ με τον πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου, Λεβαδειακό, χάνοντας τελικά και στις δύο αναμετρήσεις με 1-0. Έτσι θα διεκδικήσει την άνοδό της απέναντι στη Λαμία, η οποία τερμάτισε στην προτελευταία θέση της Super League Interwetten και παίζει πλέον την παραμονή της στα μπαράζ.

Στη Βέροια ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έχει στη διάθεσή του δύο βασικές επιλογές, τους Βελλίδη και Πόζογλου ενώ εκτός έμειναν και οι Αντέμ, Ισαακίδης, Βάντσης, Μπαϊντού, Μούχαλης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Στο στρατόπεδο της Λαμίας, ο Τζανλούκα Φέστα έχει ουσιαστικά όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, πλην του Βύντρα. Στην αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Ταϊρόν, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγιεφ. Βοηθοί θα είναι οι Ακίφ Αμιράλ και Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, στο VAR θα βρίσκεται ο Βούλγαρος Γκεόργκι Ντιμίτροφ και ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης από την Ήπειρο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική.

Στη Βέροια περιμένουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου της πόλης για να στηρίξει τη «Βασίλισσα του Βορρά», ενώ από την πλευρά της η Λαμία θα έχει την υποστήριξη 200 οπαδών της που θα ξεκινήσουν με λεωφορεία από την πόλη της Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου με προορισμό τη Βέροια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα