Παναιτωλικός: Σε επαφές με τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο για προπονητή τερματοφυλάκων

Παναιτωλικός: Σε επαφές με τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο για προπονητή τερματοφυλάκων

bet365

Ο 43χρονος Ντίμι Κωνσταντόπουλος βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων στον Παναιτωλικό.

Σε προχωρημένες επαφές για να προσληφθεί ως προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού είναι ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος.

Ο 43χρονος έχει κρεμάσει εδώ και ένα χρόνο τα γάντια του και από πέρυσι εργάζεται στην Χάρτλπουλ ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε μια μακρά καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό και να αναλάβει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στα «καναρίνια».

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κωνσταντόπουλος αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Αιγάλεω, Κέρκυρα και ΑΕΚ στην Ελλάδα. Στην Αγγλία φόρεσε τις φανέλες των Χάρτλπουλ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Σουόνσι, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο. Στην τελευταία μάλιστα αγωνιζόταν επί έξι συνεχόμενα έτη από το 2013-2019 λίγο πριν το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα