ΑΕΚ: Δανεικός στην Rakow Czestochowa ο Σβάρνας

ΑΕΚ: Δανεικός στην Rakow Czestochowa ο Σβάρνας

ΑΕΚ: Δανεικός στην Rakow Czestochowa ο Σβάρνας

bet365

Σε μια απόλυτα συμφέρουσα συμφωνία έφτασε η ΑΕΚ με τη Ράκοβ Τσεστοχόβα για την παραχώρηση του Στράτου Σβάρνα με δανεισμό. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta, ικανοποιημένος και ο ποδοσφαιριστής από τη μεταγραφή.

Ο Σβάρνας αναμένεται να ξενιτευτεί και να παίξει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τη φανέλα της Ράκοβ Τσεστοχόβα.

Το ρεπορτάζ του Gazzetta είχε μεταφέρει το θέμα από τα τέλη του Μάη και η «Ένωση» έφτασε σε συμφωνία με τους Πολωνούς για να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος θα βρει στη νέα του ομάδα και τον Γιάννη Παπανικολάου.

Ο Σβάρνας φεύγει εντός της ημέρας για την Πολωνία όπου θα διευθετηθούν όλα τα διαδικαστικά ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του.

Πρόκειται για δανεισμό με προαιρετική οψιόν αγοράς και ενοίκιο, σε ένα deal που κρίνεται ικανοποιητικό τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον παίκτη. Επίσης η ΑΕΚ έχει προβλέψει και για το... μέλλον αφού σε περίπτωση που η Ράκοβ επωφεληθεί και κάνει χρήση της οψιόν κι αγοράσει τον παίκτη, τότε η ΑΕΚ διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα