Παρουσίαση διαρκείας Ολυμπιακού: Διαρκείας με moto τη λέξη πάθος και εκπτώσεις για τους περσινούς κατόχους

Παρουσίαση διαρκείας Ολυμπιακού: Διαρκείας με moto τη λέξη πάθος και εκπτώσεις για τους περσινούς κατόχους

Παρουσίαση διαρκείας Ολυμπιακού: Διαρκείας με moto τη λέξη πάθος και εκπτώσεις για τους περσινούς κατόχους

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τους περσινούς κατόχους διαρκείας που έχασαν αγώνες με έκπτωση για τη νέα σεζόν και άρα διαφορά στις τιμές σε σχέση με τους νέους κατόχους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διαδικτυακή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Σε αυτά τα εισιτήρια διαρκείας, όπως ξεκαθάρισε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς δεν υπάρχει καμία αύξηση (προφανώς σε σχέση με τα περσινά δεδομένα) αλλά αντίθετα υπάρχει και η έκπτωση για τους περσινούς κατόχους. Έκπτωση της τάξεως του 10% ως μία επιβράβευση για τους αγώνες που έχασαν πέρυσι (τέσσερις, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας) αλλά και για τη γενικότερη στήριξη στον σύλλογο. Ακριβώς στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να δείτε τη διαφορά στις τιμές.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ειδικότερα οι δύο στήλες των διαρκείας στον Ολυμπιακό

Θύρες 3,4,5,6,7: Περσινοί κάτοχοι: 80 ευρώ και νέοι: 80
21,22: Περσινοί κάτοχοι: 175 και νέοι: 195
1,2,8,9,19,20: Περσινοί κάτοχοι: 200 και νέοι: 220
11,17: Περσινοί κάτοχοι: 315 και νέοι: 350
12,16: Περσινοί κάτοχοι: 440 και νέοι κάτοχοι: 490
14,15: Περσινοί κάτοχοι: 585 ευρώ και νέοι: 650
33: Περσινοί κάτοχοι: 850 ευρώ και νέοι: 950
VIP: Περσινοί κάτοχοι: 1700 ευρώ και 1.900 οι νέοι
VVIP: Περσινοί κάτοχοι: 1.700 ευρώ και νέοι: 3.200

  • Από τις 27/6 οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης και έκπτωση.

Τώρα σε σχέση με τη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Γαβαλάς, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν εκείνος που προλόγισε και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο για τα διαρκείας. Στη συνέχεια μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επισημαίνοντας πως «για όλους μας αυτή η παρουσίαση είναι η σέντρα για όλον τον Οργανισμό. Ουσιαστικά σήμερα ξεκινάει η σεζόν.

Η λέξη που κυριαρχεί στην καμπάνια είναι το πάθος. Μία λέξη απόλυτα συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό και το πόσο αγαπάνε οι φίλαθλοι. Τα χρώματα του Ολυμπιακού προέρχονται από το πάθος με το κόκκινο και το λευκό με την αγνότητα. Είναι μία χρονιά που θέλουμε να πιστεύουμε ότι σηματοδοτείται με την επιστροφή της πιο μεγάλης μάζας του κόσμου στα γήπεδα. Όλοι θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο με πάθος και αγάπη. Στα εισιτήρια διαρκείας δεν υπάρχει καμία αύξηση παρά μόνο εκπτώσεις και μειώσεις. Πολύς κόσμος αγόγγυστα ήταν εκεί πέρυσι και πρέπει να επιβραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι. Το διαρκείας εκτός από το κλειδί για να φτάσουμε στο σπίτι μας στον Ολυμπιακό είναι για να δώσουμε ενίσχυση και αίμα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κανένας πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο με τέτοιες επιτυχίες με τη βοήθεια του κ. Μαρινάκη και με τη στήριξη αυτή. Βεβαίως και την κάρτα φιλάθλου».

Ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος για το θέμα των εισιτηρίων ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες. Και τη φιέστα. Για όλα τα διαρκείας θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για τα Red Store. Κουπόνια για την αγορά της εμφάνισης εντός και εκτός. Η παρουσίαση της εμφάνισης θα γίνει σε λίγες ημέρες. Θα υπάρχουν και εκπτώσεις και στο εστιατόριο του γηπέδου.

Είναι δύο στήλες για τα διαρκείας. Είναι οι περσινοί κάτοχοι και νέοι κάτοχοι. Από τις 27/6 οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης και έκπτωση. Για να αγοράσει κανείς διαρκείας χρειάζεται ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κινητό και όνομα. Ένα εισιτήριο διαρκείας θα έχει κάθε κάτοχος βάσει Νόμου. Υπάρχει και η ενίσχυση για τον Ερασιτέχνη (50 ευρώ και για τη Θύρα 3 είναι στα 100 ευρώ)». Παράλληλα ανέλυσε λεπτομερώς το τι ισχύει για τα διαρκείας.

Αναφορικά με ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά από ερώτηση του Gazzetta για το που μπαίνει ο πήχης ο Καραπαπάς επισήμανε: «Η ομάδα θα είναι ευχαριστημένη εάν κάνει ρεκόρ. Θέλουμε να πάμε σε αυτό το ταβάνι». Για την ίδια ερώτηση ο Μπαντούνας σημείωσε ότι «Το όριό μας είναι 22 με 23.000 διαρκείας. Δεν μπορούμε να το υπερβούμε». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξήγησαν ξανά πως η έκπτωση είναι για εκείνους που έχασαν αγώνες πέρυσι και στήριξαν την ομάδα ενώ ο Κώστας Καραπαπάς στάθηκε στο ότι οι φίλαθλοι τήρησαν τα μέτρα με ευλάβεια, δεν υπήρχε διαμαρτυρία και πως ο κόσμος βοήθησε απόλυτα σε αυτό.

Για το ζήτημα της έκπτωσης ο κ. Μπαντούνας σχολίασε πως «Οι περσινοί κάτοχοι χάσανε 4 παιχνίδια που εμείς δεν δεχθήκαμε την απόφαση της Κυβέρνησης με την κοροϊδία αυτή. Τηρούμε την υπόσχεσή μας. Βάλαμε το ποσοστό 10% της έκπτωσης».

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα