Με τι ρόστερ ξεκινάει ο Ολυμπιακός προετοιμασία και πώς συνεχίζει

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το blog του στο Gazzetta μία πρώτη προσέγγιση στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Σε δέκα ημέρες από σήμερα λοιπόν ξεκινάει προετοιμασία για τη νέα σεζόν Ολυμπιακός. Στις 14 του μήνα στο Ρέντη είναι η «πρώτη».

Με τι ρόστερ θα αρχίσει τη σεζόν ο πρωταθλητής Ελλάδας και πώς θα συνεχίσει στην Αυστρία, όπου θα πάει στις 22 του μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τα έξι φιλικά;

Το πιθανότερο, αυτή την στιγμή, είναι σε 10 ημέρες να βρεθούν στο Ρέντη 23 παίκτες. Οι…

Κρίστινσον, Παπαδούδης

Λαλά, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Κούτρης, Αποστολόπουλος

Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ

Εμβιλά, Μαντί, Καρβάλιο, Φορτούνης

Βρουσάι, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς,

Τικίνιο, Χασάν, Αλγκασίμ

Σε εκκρεμότητα είναι άλλοι τρεις παίκτες, οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Αβραάμ, των οποίων έχουν λήξει τα συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα, με το που πάει η ομάδα στην Αυστρία για προετοιμασία θα ενσωματωθούν άλλοι 13 παίκτες, οι διεθνείς: Βατσλίκ, Τζολάκης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου. Η άδεια που θα πάρουν λόγω υποχρεώσεων τους στις Εθνικές ομάδες είναι περίπου μία εβδομάδα ο καθένας. Άρα, εκεί γύρω στις 21 του μήνα, παραμονή της αναχώρησης, οι διεθνείς θα είναι κι αυτοί στο Ρέντη.

Βεβαίως, μέχρι τότε μπορεί να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Να φύγουν κάποιοι και να έρθουν άλλοι. Αλλά, σε πρώτη φάση, δύσκολα να γίνουν πολλά και δη θεαματικά πράγματα.

Μπορώ να πω ότι το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα ήταν στις 22 του μήνα, να είναι στην αποστολή για την Αυστρία ένας δεξιός μπακ, ένας βασικός εξτρέμ κι ο Ελ Αραμπί (η, άλλος φορ πρώτης επιλογής, αν δεν μείνει ο Μαροκινός).

Άσχετο: Για να ξεκαθαρίσω κάτι με τον Μασούρα-η Τράμπζονσπορ είχε κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Έκτοτε, οι Τούρκοι δεν έχουν επανέλθει, δεν έχουν κάνει νέα κρούση. Όλα τα νούμερα που ακούγονται, είναι νούμερα του Γενάρη…