Η Marca αναφέρει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νολίτο

Η Marca αναφέρει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νολίτο

Η Marca αναφέρει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νολίτο

bet365

Ο Ισπανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Θέλτα και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωσή του.

Μετά από 182 παιχνίδια, 52 γκολ και 31 ασίστ με την φανέλα του συλλόγου, ο Νολίτο αποχαιρέτισε την Θέλτα, καθώς ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία του στην ομάδα. Ο 35χρονος άσος ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον. Αξίζει να αναφέρουμε πως το ''τριφύλλι'' σε αυτό το καλοκαιρινό παζάρι θα κινηθεί για γην απόκτηση δύο ακραίων μεσοεπιθετικών, καθώς αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο οι Αϊτόρ και Παλάσιος.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

''Ο Νολίτο έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αφού εξάντλησε το συμβόλαιό του με την Θέλτα, διαχειρίζεται αρκετές προτάσεις για ομάδες της LaLiga, από Καντίθ και Αλμερία και μάλιστα έχει κάποιες προσφορές στο τραπέζι από ξένες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και η Γαλατασαράι. Ο Νολίτο έπαιξε την περασμένη σεζόν με τη Σέλτα συνολικά 35 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ και έχει μοιράσει αρκετές ασίστ''.

Ο Νολίτο που παρά την ηλικία του παραμένει ένας ποιοτικότατος εξτρέμ έχει 16 συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα των: Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Μπενφίκα, Γρανάδα, Μπαρτσελόνα.

Στη Σεβίλλη είχε 79 παιχνίδια, 15 γκολ και 13 ασίστ, στη Μπενφίκα 63 αγώνες, 16 γκολ και 12 ασίστ ενώ στη Σίτι 30 ματς, 6 γκολ και 5 ασίστ. Σε όλη την καριέρα του αποτέλεσε έναν πολύ ικανό και ουσιαστικό εξτρέμ, όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί σε ομάδες του κορυφαίου επιπέδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα