Μπακογιάννης: «Έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο, νωρίτερα οι μπουλντόζες στον Βοτανικό»

Μπακογιάννης: «Έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο, νωρίτερα οι μπουλντόζες στον Βοτανικό»

Μπακογιάννης: «Έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο, νωρίτερα οι μπουλντόζες στον Βοτανικό»

bet365

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο για δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τονίζοντας μάλιστα πως οι μπουλντόζες θα μπουν στο χώρο νωρίτερα του προβλεπόμενου!

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο «σπίτι» του Παναθηναϊκού σε εκπομπή του ANT1, λέγοντας:

«Έχουμε υπογράψει με όλους τους φορείς κι είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο, κάτι που θα το δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα δείτε νωρίτερα του προβλεπόμενου μπουλντόζες στον Βοτανικό και εννοώ μέσα στο 2022, για τις πρόδρομες εργασίες που χρειάζεται να γίνουν. Πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά όλα τα χρονοδιαγράμματα για να έχουμε έτοιμο το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα όπως έχουμε δεσμευτεί το 2026.

Όπως όλοι γνωρίζετε είναι ένα υπερτοπικό έργο. Η Διπλή Ανάπλαση προβλέπει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου και μέσα στην πόλη μια νέα πόλη σε μια περιοχή που ήταν ξεχασμένη και θα την αναμορφώσουμε. Εκεί θα δημιουργηθούν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και όταν όλα είναι έτοιμα θα πέσει το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και στη θέση του θα δούμε ένα πάρκο γεμάτο πράσινο»
.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα