ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ο Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ο Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ο Κουαλιάτα

bet365

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Νίκο Κουαλιάτα από τον ΠΑΟΚ και την άφιξη του νεαρού Ουρουγουανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Νίκο Κουαλιάτα από τον ΠΑΟΚ.

Στο καλεντάρι των Γούοντερερς απομένει ένας αγώνας για το πρωτάθλημα της Apertura. Αυτό όμως δεν θα σταθεί εμπόδιο για το ταξίδι του 23χρονου μεσοεπιθετικού στην Ελλαδα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο του Μοντεβιδέο ο νεαρός Ουρουγουανός θα μπει στις11 Ιουνίου στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Κουαλιάτα θα χρειαστεί κάποιες μέρες ξεκούρασης, καθώς αγωνιζόταν σε φουλ ρυθμούς από τον Φεβρουάριο μέχρι και τώρα, το ευχάριστο είναι ότι έκανε προετοιμασία με την ομάδα των Γουόντερερς τον Ιανουάριο, ενώ όπως σημειώνουν στην Ουρουγουάη έχει περάσει, ήδη, ιατρικές εξετάσεις.

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα