Πινέδα: «Ακόμα δεν υπάρχει πλάνο για να πάρω μεταγραφή»

Πινέδα: «Ακόμα δεν υπάρχει πλάνο για να πάρω μεταγραφή»

Newsroom
Πινέδα: «Ακόμα δεν υπάρχει πλάνο για να πάρω μεταγραφή»

bet365

Ο μέσος της Θέλτα, Ορμπελίν Πινέδα που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ έκανε νέες δηλώσεις στο Μεξικό τονίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή.

Ο 26χρονος Μεξικανός μέσος, για τον οποίο ο Ματίας Αλμέιδα ενδιαφέρεται να τον φέρει στην ΑΕΚ, τόνισε πρόσφατα ότι θα αναζητήσει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του, από τη στιγμή που στη Θέλτα στο πρώτο του εξάμηνο δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Πινέδα έκανε νέες δηλώσεις στο Μεξικό και συγκεκριμένα στο δίκτυο TUDN, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

«Ακόμα δεν υπάρχουν πλάνα για να μετακινηθώ σε άλλη ομάδα. Αυτοί που αποφασίζουν είναι η διοίκηση, ο προπονητής. Εγώ ακολουθώ το πλάνο και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι κινήσεις μπορεί να υπάρξουν. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια με το Μεξικό και μετά θα δούμε αν η ομάδα θα θέλει να με δανείσει ή να με πουλήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πινέδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα