Ολυμπιακός: Γιατί η περίπτωση Μπάλντοκ έχει περισσότερα likes για τους Πρωταθλητές (vid)

Ολυμπιακός: Γιατί η περίπτωση Μπάλντοκ έχει περισσότερα likes για τους Πρωταθλητές (vid)

bet365

Το ελληνικό διαβατήριο του έμπειρου δεξιού μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι το τελευταίο χρονικά πλεονέκτημα στην περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος Τζορτζ Μπάλντοκ είδε επιτέλους τις προσπάθειές του να βρίσκουν ανταπόκριση, όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta. Αξιοποιώντας τις ελληνικές ρίζες του (Ελληνίδα η γιαγιά του) ο έμπειρος δεξιός μπακ - μέσα από πολλές γραφειοκρατικές προσπάθειες και εν μέσω μίας διαδικασίας που κανονικά θα έπρεπε να είχε τελειώσει μήνες πριν - πήρε το ελληνικό διαβατήριό του και προορίζεται ακόμα και για βασικός στην Εθνική μας ομάδα. Ένας παίκτης που ήταν στα πλάνα του αντιπροσωπευτικού μας καιρό τώρα και περιγράφεται ως πολύ γρήγορος και δυναμικός. Ένας ποδοσφαιριστής του οποίου τα στοιχεία τα χρειάζεται η Εθνική.

Σε σχέση με τον Ολυμπιακό: οι Πρωταθλητές έχουν ασχοληθεί το τελευταίο διάστημα για τη δεξιά πλευρά της άμυνάς τους με παίκτες όπως οι Μπάλντοκ και Κόουτο. Γιατί όμως ο Μπάλντοκ έχει πλέον τόσα likes για τους Ερυθρόλευκους;

1) Διεθνής με την Ελλάδα: Βασικό. Πολύ βασικό διότι ο Μπάλντοκ δεν θα θέλει μόνο να καθιερωθεί στην Εθνική μας ομάδα αλλά θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πιθανό επαναπατρισμό αλλά και μία προοπτική του Champions League.

2) Εμπειρία από την Αγγλία και δύσκολες αγωνιστικά συνθήκες: Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι ένας παίκτης με 70 ματς στην Premier League και σημαντική εμπειρία γενικά από την Αγγλία. Από μία χώρα που ο Ολυμπιακός αρέσκεται στο να αγοράζει ποδοσφαιριστές και με πρωταθλήματα που δεν είναι εύκολες αγωνιστικά οι συνθήκες.

3) Αγωνιστική συνέπεια: Ο Μπάλντοκ είναι μία περίπτωση μπακ που εδώ και χρόνια έχει κάθε σεζόν γκολ / ασίστ. Κάτι που δείχνει μία συνέπεια στο αγωνιστικό του προφίλ.

4) Έχει στοιχεία που λείπουν από τα άκρα του Ολυμπιακού: Ο Μπάλντοκ χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, δύναμη και το κλασικό βρετανικό παιχνίδι. Έχει στοιχεία τα οποία λείπουν από τον Ολυμπιακό ή έλλειπαν για ένα σημαντικό διάστημα σε ότι έχει να κάνει και με τα άκρα της άμυνάς του.

5) Είναι παίκτης που τον έχουν δει και έχουν αντιληφθεί με το τι έχουν να περιμένουν στον Ολυμπιακό: Ο Μπάλντοκ έχει αγωνιστεί κατά της Φόρεστ στην περίοδο που μας πέρασε. Ως εκ τούτου άπαντες στον σύλλογο της Νότιγχαμ είδαν το τι εστί Μπάλντοκ και φυσικά μέσα στους ανθρώπους που τον είδαν είναι και άτομα με απόλυτη σύνδεση με τον Ολυμπιακό.

Προφανώς και όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως η υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχει και εμπόδια, όπως το γεγονός ότι έχει καλό όνομα στην Αγγλία, πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ότι θα χρειαστεί ένα αρκετά καλό ποσό για την απόκτησή του. Παρόλα αυτά γενικότερα τα συν δείχνουν να είναι παραπάνω από τα πλην.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα