Ο Χαντιντάγκι ανακοίνωσε επιχειρηματική συνεργασία με τον Μελισσανίδη

Newsroom
 Ο Χαντιντάγκι ανακοίνωσε επιχειρηματική συνεργασία με τον Μελισσανίδη

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Καβάλας έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί σε μία επένδυση με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

Την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο Αλεξ Χαντιτάγκι ιδιοκτήτης της Καβάλας, μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος που έχω αγοράσει αυτή τη φαντασμαγορική ιδιοκτησία στη Βόρεια Ελλάδα και έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας, το Δημήτρη Μελισσανίδη για να την αναπτύξω (την αγορά), ένα πρότζετκ 480 εκατ. ευρώ που θα στεγάζει μελλοντικά πανέμορφες υπερπολυτελείς βίλες, 5άστερο ξενοδοχείο-θέρετρο.

Οι βίλες μας θα κυμαίνονται από 559.000 ευρώ έως 1.880.000 ευρώ, το οποίο θα επιτρέψει στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ευρωπαϊκό διαβατήριο. Αυτό το σχέδιο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 νέες θέσεις εργασίας στη Β. Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει τη μεγαλύτερη επένδυση στην επαγγελματική μου καριέρα.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα