Ολυμπιακός: Θα τραβήξει η υπόθεση για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο

Ολυμπιακός: Θα τραβήξει η υπόθεση για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο

Ολυμπιακός: Θα τραβήξει η υπόθεση για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στην Πόρτο, η οποία θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά θα είναι τεράστια έκπληξη αν τις επόμενες μέρες ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό.

Στην περασμένη μεταγραφική περίοδο ο Ρούμπεν Σεμέδο παραχωρήθηκε στην Πόρτο με τη μορφή δανεισμού. Ήταν 1η Φεβρουαρίου όταν ο Πορτογάλος στόπερ υπέγραφε στους «Δράκους», με τους οποίους βέβαια δεν έμελλε να παίξει αρκετά. Μόλις δύο παιχνίδια με την πρώτη ομάδα (49 λεπτά συμμετοχής) και άλλα τρία στη δεύτερη (τρία 90λεπτα). Τέλη Μαΐου εκπνέει η προθεσμία της πορτογαλικής ομάδας για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, η οποία φτάνει περίπου τα 5 - 5,5 εκατ. ευρώ.

Με βάση τον αριθμό των συμμετοχών του στην Πόρτο θα καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον διεθνή στόπερ. Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η νταμπλούχος Πορτογαλίας θέλει την παραμονή του, αλλά όλα δείχνουν πως η υπόθεσή του θα τραβήξει για καιρό. Με άλλα λόγια, θα είναι τεράστια έκπληξη αν τις επόμενες μέρες μπει στη διαδικασία η Πόρτο να ενεργοποιήσει την οψιόν.

Μπορεί να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ο Σεμέδο, αλλά το deal να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενδεχομένως λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Την Τετάρτη (25/5) ο 28χρονος έγραψε στο instagram: «Μια εποχή με σκαμπανεβάσματα αλλά που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καταπληκτικά όλα όσα έζησα με τα γαλανόλευκα. Σας ευχαριστώ όλους που με υποδεχτήκατε με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο και που με αγκάλιασατε με τον απολύτως απίστευτο τρόπο που το κάνατε. Πάμε για περισσότερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κάλεσε τον Σεμέδο στην αποστολή για την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Κατά τη θητεία του στα «ερυθρόλευκα» ο 28χρονος έκανε 94 συμμετοχές, ενώ σημείωσε επτά γκολ. Το συμβόλαιό του στους πρωταθλητές Ελλάδας ολοκληρώνεται το 2023.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα