Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει για την τηλεοπτική στέγη του

Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει για την τηλεοπτική στέγη του

Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει για την τηλεοπτική στέγη του

bet365

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Άρη να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Cosmote TV δεν επιβεβαιώνονται, αλλά δεν αμφισβητείται ότι οι επαφές των δύο πλευρών είναι προχωρημένες.

Το ζωηρό ενδιαφέρον της Cosmote TV για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ Άρης ως ένα βαθμό έφερε νέα δεδομένα δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τους θέλουν να έχουν προχωρήσει σε τελική συμφωνία. Αυτή η φήμη κυριαρχεί από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και για την ακρίβεια αναφέρει ότι η συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα προσφέρει ένα ποσό της τάξεως περί των 15 εκατομμυρίων ευρώ για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου, δηλαδή διπλάσιες ετήσιες απολαβές σε σχέση με αυτές που είχε η εταιρία στον προηγούμενο χρόνο.

Το σίγουρο είναι ότι πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης είναι η εξαργύρωση της πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα στα τελευταία χρόνια. Ο Άρης είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Interwetten Superleague, καθόλου τυχαία τερμάτισαν στην 3η θέση για δεύτερη διαδοχική χρονικά και για 4η σερί εξασφάλισε θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για να τα καταφέρουν προχώρησαν σε σημαντικές οικονομικές επενδύσεις ανεβάζοντας παράλληλα και την αγοραστική αξία του αγωνιστικού τμήματος.

Παράλληλα, τα νούμερα τηλεθέασης είναι μεγαλύτερα συγκριτικά με την αξία του τηλεοπτικού συμβολαίου που είχε ο Άρης στα προηγούμενα χρόνια, οπότε είναι λογικό να υπάρχει πρόθεση υπογραφής συμβολαίου αντίστοιχου της αγωνιστικής αλλά και εμπορικής αξίας της ομάδας.

Στο προηγούμενο διάστημα οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε τελικές επαφές με τους ενδιαφερόμενους, προφανώς δεν είναι τυχαία η φήμη που αναπτύχθηκε περί συμφωνίας με την Cosmote TV, μέχρι στιγμής όμως σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα