Αμπέλ Φερέιρα: «Βελτιώθηκα κι έγινα καλύτερος στον ΠΑΟΚ»

Αμπέλ Φερέιρα: «Βελτιώθηκα κι έγινα καλύτερος στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Αμπέλ Φερέιρα: «Βελτιώθηκα κι έγινα καλύτερος στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Αμπέλ Φερέιρα θυμήθηκε τα χρόνια του στην Ελλάδα και τον τον ΠΑΟΚ με τον οποίο τόνισε πως έγινε καλύτερος.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα πανηγύρισε την έκτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας 4-1 της Ντεπορτίβο Τάτσιρα από την Βενεζουέλα. Μετά από αυτό το τρίποντο η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού κατέλαβε την πρώτη θέση τον όμιλό τους με 18 βαθμούς, με τον Πορτογάλο προπονητή να τονίζει το πόσο ευχαριστημένος είναι με την εικόνα του συλλόγου του.

«Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Κατά τη γνώμη μου, αυτό έγινε. Είναι συνέπεια της δουλειάς των παικτών. Δουλειά, φιλοδοξία, να μην είσαι ικανοποιημένος με αυτό που έχεις. Η ομάδα είναι λίγο πολύ η ίδια με αυτή που βρήκα όταν ήρθα εδώ.

Έχουμε έναν πολύ σαφή, πολύ καθορισμένο στόχο και για αυτό εργαζόμαστε. Αυτά τα δεδομένα και οι νίκες μας, είναι συνέπειες όλων όσων κάνουμε. Σε κανένα παιχνίδι δεν είπαμε ότι πρέπει να σπάσουμε κάποιο ρεκόρ. Το μόνο που ζητάω είναι ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κοιτάω τον καθένα μας και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Όποιος θέλει να γίνει καλύτερος, θα εξελιχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Δεν είμαι καλύτερος μόνο και μόνο επειδή ήρθα στη Βραζιλία. Είμαι καλύτερος γιατί έφυγα από τη Μπράγκα και πήγα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο βελτιώθηκα. Το ίδιο μπορώ να πω και για την παρουσία μου στην Μπράγκα. Όταν πήγα από τη Σπόρτινγκ Β στην Μπράγκα Β, βελτιώθηκα στη Μπράγκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα