Γιαννούλης: «Να αποτελέσω μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ» (vid)

Γιαννούλης: «Να αποτελέσω μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ» (vid)

Newsroom
Γιαννούλης: «Να αποτελέσω μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ» (vid)

bet365

O «κάπτεν» της ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιό του με το club και έδωσε το στίγμα του για το μέλλον.

Στην Κρήτη θα «ριζώσει» ο Κώστας Γιαννούλης, καθώς ανανέωσε σήμερα (24/5) για ακόμη μία σεζόν το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ. Ο «κάπτεν» θα συνεχίζει στο club και μέσω του καναλιού του τόνισε πως θέλει να αποτελέσει μέρος της ιστορίας του. «Πριν από 3,5 χρόνια πήρα την απόφαση να υπογράψω στον ΟΦΗ, είχα ένστικτο πως θα δικαιωθώ και θα κολλήσω με την ομάδα και όντως δικαιώθηκα. Εχω περάσει καταπληκτικές στιγμές, φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αυτήν την στιγμή έρχομαι να παίξω έναν χρόνο ακόμα με την ομάδα, να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Νιώθω μεγάλη χαρά, το ήθελα πολύ και είναι ανταμοιβή των κόπων. Θέλω να πω ευχαριστώ στην διοίκηση και στον κόσμο που με στηρίζει. Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν δύο. Στο ματς με τον Πλατανιά και όταν εξασφαλίσαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πολλά χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο μιας μεγάλης ομάδας, έχεις ευθύνες και πρέπει στην ουσία να βοηθάς τους συμπαίκτες σου στις πιο δύσκολες στιγμές. Οταν ήμουν μικρός έβλεπα τους παίκτες να δένονται με την ομάδα, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν το βλέπουμε πλέον και δίνεται η δυνατότητα να δεθώ για τον κόσμο και θέλω να αποτελέσω ένα μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ και να με θυμούνται όπως και άλλους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κόσμο και να ξέρουν πως θα δίνω το 100% όπως το κάνω αυτά τα 3,5 χρόνια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα