Σέλουκ για τον Τζιούμπα: «Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα η καλύτερη επιλογή»

Σέλουκ για τον Τζιούμπα: «Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα η καλύτερη επιλογή»

Newsroom
Σέλουκ για τον Τζιούμπα: «Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα η καλύτερη επιλογή»

bet365

Ο Αρτέρ Τζιούμπα αποχώρησε από τη Ζενίτ κι ο ατζέντης του Ντμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε ότι το μέλλον του 33χρονου Ρώσου επιθετικού μπορεί να είναι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του είναι ο θηριώδης φορ Aρτέμ Τζιούμπα, μιας και αποχώρησε από την Ζενίτ έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα.

Ο γνωστός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ μιλώντας στα ρωσικά ΜΜΕ για το μέλλον του παίκτη υποστήριξε πως αυτό μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε σε πιθανό ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, με τον Σέλουκ να απαντάει πως: «Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτοια χρήματα, αλλά δεν θα πάει λαμβάνοντας το ένα έκτο των χρημάτων που έπαιρνε ως τώρα».

Για το ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος σχολίασε: «Με όλο τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζιούμπα».

Οταν δέχθηκε μια ερώτηση γενικά για τις ομάδες που θα μπορούσαν να καλύπτουν τον Τζιούμπα ο Σέλουκ τόνισε: «Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Γιατί να μην είναι μια επιλογή. Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1-1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζiούμπα».

Τη φετινή σεζόν ο Τζιούμπα πέτυχε 13 γκολ και 10 ασίστ σε 39 αγώνες με τη Ζενίτ. Πέρυσι είχε 22 γκολ και εννέα ασίστ σε 34 αγώνες ενώ τη σεζόν 2019-20 σκόραρε 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 αγώνες.

@Photo credits: Associated Press

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα