Άρης: Ακυρώθηκε η σημερινή συνάντηση με τους πολιτικούς στο «Βικελίδης»

Άρης: Ακυρώθηκε η σημερινή συνάντηση με τους πολιτικούς στο «Βικελίδης»

Newsroom
Άρης: Ακυρώθηκε η σημερινή συνάντηση με τους πολιτικούς στο «Βικελίδης»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΑΣ Άρης γνωστοποίησε την ματαίωση της προγραμματισμένης για σήμερα συγκέντρωση-συνάντηση με τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του ΑΣ Άρη με τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης, με τους «κιτρινόμαυρους» να να μην διευκρινίζουν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα (21/05) συγκέντρωση με τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακυρώνεται. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν εκ των προτέρων θετικά στο κάλεσμά μας».

Ενδεχομένως πρόκειται για ένδειξη θετικών εξελίξεων στο θέμα της ευρωπαϊκής άδειας, λίγες ώρες μετά την «αινιγματική» ανάρτηση από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Λογικά μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα