Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Φεντάλ, που έχει πάρει πρωτάθλημα Πορτογαλίας, για το κέντρο της άμυνας (vid)

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Φεντάλ, που έχει πάρει πρωτάθλημα Πορτογαλίας, για το κέντρο της άμυνας (vid)

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Φεντάλ, που έχει πάρει πρωτάθλημα Πορτογαλίας, για το κέντρο της άμυνας (vid)

bet365

Ο Ζουχαϊρ Φεντάλ σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνάς του.

Γεννημένος το 1989 με ύψος 1.91 μέτρα ο Ζουχαϊρ Φεντάλ έχει σηκώσει πρωτάθλημα Πορτογαλίας (με τη Σπόρτινγκ) και έχει και άλλους τρεις τίτλους εκεί. Η βασική του θέση είναι στόπερ και έχει θητεία τόσο στην Ισπανία όσο και στην Πορτογαλία με 60 ματς με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο Φεντάλ που φέτος είχε 26 ματς με 1 ασίστ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό ο παίκτης είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και εξετάζεται η πιθανότητα να προκύψει κρούση για εκείνον για την ενίσχυση της άμυνας των Πειραιωτών. Ο Φεντάλ αν και διεθνής Μαροκινός είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

Έχει ξεκινήσει από τις μικρές ομάδες της Μονακό και ανήκει σε γραφείο που εκπροσωπεί παίκτες όπως ο Ρούμπεν Πέρεθ του Παναθηναϊκού και ο Λεάλι, πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Προφανώς και όλη αυτή η... μεταγραφολογία έχει ξεκινήσει λόγω των αυξημένων πιθανοτήτων να πουληθεί ο Παπέ Σισέ.

Σε σχέση με την ερχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός λοιπόν θα χρειαστεί τουλάχιστον μία προσθήκη στόπερ. Και αυτό ανεξάρτητα από το εάν φύγει και ο Ουσεϊνού Μπα ή όχι. Είναι δηλαδή ιδιαίτερα πιθανό να χρειαστεί έναν αντί -Σισέ.

Οι τίτλοι του Φεντάλ

  • Πρωτάθλημα Πορτογαλίας με Σπόρτινγκ: 2020-2021
  • League Cup Πορτογαλίας με Σπόρτινγκ: 2021-2022 και 2020-2021
  • Super Cup Πορτογαλίας με Σπόρτινγκ: 2022

Οι χρονιές του στη Σπόρτινγκ

  • 2020-2021: 34 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ
  • 2021-2022: 26 ματς με 1 ασίστ

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Φεντάλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα