Παναθηναϊκός: Όλοι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τον τελικό

Παναθηναϊκός: Όλοι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τον τελικό

Παναθηναϊκός: Όλοι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τον τελικό

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Φακούντο Σάντσες επέστρεψε και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του τελικού του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει την «πολυτέλεια» να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ, καθώς τόσο ο Φώτης Ιωαννίδης όσο και ο Φακούντο Σάντσες είναι πανέτοιμο. Μοναδική εξαίρεση ο Φεντερίκο Μακέντα, μετά την ποδοσφαιρική ανοησία της αποβολής του στη Τούμπα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα τα πράγματα μοιάζουν να είναι δεδομένα. Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν με την... γνωστή ενδεκάδα. Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Κώτσιρας δεξιός και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή. Στα «φτερά» ο Αϊτόρ με τον Παλάσιος και «φουνταριστός» ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα